Tervetuloa mukaan alumnitoimintaan

Oletko opiskellut tai työskennellyt Kuopion, Joensuun tai Itä-Suomen yliopistossa? Haluatko pitää yhteyttä entiseen opinahjoosi ja vaikuttaa sen toimintaan? Tervetuloa mukaan Itä-Suomen yliopiston alumnitoimintaan! Pyrimme kehittämään alumniverkostoamme, josta höytyvät alumnit, opiskelijat ja yliopisto.

Liity sinäkin Itä-Suomen yliopiston alumniverkostoon.

Liity Itä-Suomen yliopiston alumniverkostoon oheisilla lomakkeilla. Liittyminen on maksutonta eikä velvoita mihinkään. Alumniverkoston jäsenenä
    • saat luettavaksesi Itä-Suomen yliopiston Saima -lehden verkkolehden
    • saat alumniuutiskirjeen ja kutsun alumnitapahtumiin suoraan sähköpostiisi
    • pysyt ajan tasalla yhteistyö- ja koulutusmahdollisuuksista

Alumniverkoston liittymislomake

Alumnina pysyt ajan tasalla Itä-Suomen yliopiston kuulumisista

Yliopistolla tapahtuu koko ajan! Seminaareja, avoimia luentoja, tutkimus- ja koulutusuutisia... Liittymällä alumniverkostoon pysyt ajan tasalla. Halutessasi saat yliopiston Saima-lehden vuosikerran ilmaiseksi kotiin kannettuna ja alumniuutiskirjeen suoraan sähköpostiisi. Myös näiltä sivuilta pääset lukemaan Saima- ja UEF Bulletin lehtien verkkoversioita sekä alumnien uratarinoita ja löydät linkit ajankohtaisiin tapahtumiin ja tiedotteisiin. Myös alumnitoiminnan ajankohtaiset kuulumiset päivittyvät tulevaisuudessa näille sivuille. Jos sinulla on alumnitoiminnan kehittämiseen liittyviä ideoita tai toiveita, ota yhteyttä!

Alumnitoiminta

Latinasta tuleva alumni-sana tarkoittaa oppilaitoksen kasvatteja. Itä-Suomen yliopiston alumnitoiminnan tavoitteena on edesauttaa entistä tiiviimmän ja monipuolisemman vuorovaikutuksen syntymistä yliopiston ja sen kasvattien välille. Yliopistomme alumnit muodostavat kasvavan ja monipuolisen akateemisten osaajien verkoston. Alumnit ovat emoyliopistolleen tärkeä linkki työ- ja elinkeinoelämään sekä muuhun yhteiskuntaan. Alumniverkostonsa kautta yliopisto voi näkyä ja vaikuttaa sekä saada aineksia koulutuksen ja tutkimuksen kehittämiseen.

Alumneille taas on etu pysyä ajan tasalla ylipistomaailman ja oman tieteenalan kuulumisista. Lisäksi monilla aloilla osaamista on päivitettävä jatkuvasti. Alumnitoiminta tarjoaa näihin tarpeisiin tietoa ja yhteyksiä.

Alumnit ovat yliopistolle kullanarvoisia kumppaneita työelämäyhteyksien sekä tutkimus- ja yritysyhteistyön kehittämisessä. Alumnit voivat tuoda työelämän terveisiä opiskelijoille esimerkiksi mentoreina ja vierailevina luennoitsijoina.